Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin
Vše pro zajištění kvality a bezpečnosti potravin

Školení

Zašlete nám dotaz

Máte zájem o jiné, individuální školení nebo jiný termín? Neváhejte nás kontaktovat.

Správná hygienická a správná výrobní praxe ve výrobě potravin

Termín
Místo konání

Cílem tohoto kurzu je podrobně vysvětlit pravidla správné výrobní a hygienické praxe ve výrobě potravin.

Úvodní blok je věnován nebezpečí mikrobiální kontaminace ve výrobě potravin a jeho ovládání jako základ pochopení požadavků na osobní a provozní hygienu. Budou presentovány možné zdroje mikrobiální kontaminace, jejich vehikula, cesty přenosu, primární/sekundární kontaminace, teploty specifické pro ovládání mikrobiologických nebezpečí.

Popsány budou nejčastější druhy bakterií způsobujících kontaminaci a kažení potravin, budou presentovány jejich možné zdroje, podmínky jejich růstu, způsoby prevence.

Další část školení popisuje správnou výrobní a správnou skladovací praxi (výrobní zařízení, nástroje, pomůcky, interní doprava, způsoby skladování atd.)

Poslední blok presentace se už plně věnuje požadavkům na provozní a osobní hygienu sanitace atd..

 

Společné informace pro všechna školení

 

Celodenní školení 9:00 - 15:00, Praha nebo Olomouc:
2990,- Kč bez DPH
Včetně sborníku, certifikátu, vzorů, občerstvení a oběda.
 
Celodenní ON-LINE školení:
2490,- Kč bez DPH, Včetně sborníku, certifikátu a vzorů. 
 
Půldenní školení (Nové verze normy BRC a IFS)
9:00-12:00 
Cena: 1990,- Kč bez DPH
Včetně sborníku, certifikátu a vzorové dokumentace.
 
Sleva:

Každý čtvrtý a sedmý a devátý účastník jednoho kurzu z jedné firmy zdarma. Při účasti více pracovníků individuální slevy, napište si o nabídku.  

Přihlášení proveďte e-mailem na info@zajistenikvality.cz, nebo telefonicky na 603 483 530

 

BONUS: Praktické příklady, řešení modelových situací, vzorové formuláře, nejčastější neshody při auditech, nastínění nejlepších variant řešení problematických požadavků standardů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace